Инцидентът е станал на улица Дякон Игнатий“. Бащата и детето се

...
Инцидентът е станал на улица Дякон Игнатий“. Бащата и детето се
Коментари Харесай

На косъм от трагедия: ”Летяща” кофа с цимент едва не уби дете и баща в центъра на София

Инцидентът е станал на улица „ Дякон Игнатий “.

 

Бащата и детето се отървават единствено с нерешителност и материални вреди по автомобила си.

Бащата Георги Вълчев изясни, че в понеделник били по задания и чакали майката. Трябвало да останал до колата за 5 минути. Бащата усетил, че нещо прелита към него и дръпнал детето към него и тогава кофата с цимента паднала. „ Това доста оживена улица, по която минаваме всеки ден “, съобщи бащата.

 

По думите му не е било обозначено, че се правят поправки действия. „ Никой от служащите не се появи да ревизира какво е станало “, сподели Вълчев.

 

Той извикал полиция. Служителят на реда се качил до последния етаж на постройката и свалил строителите. Вълчев изясни, че свалените строители били двама младежи, които споделили, че били горе „ единствено да забъркаме нещо, да замажем “. След това пристигнал шефът им и им се скарал.

 

Началникът на инспектората Николай Каменов изясни, че са открили извършителите  и са съставили акт. Написали протокол да се прекратят монтажните работи.

 

„ Тече инспекция, откриваме с етажната благосъстоятелност, с цел да забележим какъв ремонт са правили. Ако има нарушавания, ще бъдат осъдени. Повечето от настоящите ремонт не са от позволителен режим “, съобщи арх. Николай Христов, зам.-кмет на регион „ Средец “. По думите му отговорност за случая ще поемат причинителите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР